Myteri förlag

När alla ska göra allt på alla plattformar, gör vi tvärtom och återvänder till hemmahamnen: Det tryckta ordet.

Myteri förlag drivs av Johan Persson och Anna Roxvall, två journalister som fick nog av en orimlig frilansmarknad och utrikesjournalistik utan tid eller utrymme att gå på djupet och tala till punkt. Vi vet att det finns en publik som både orkar och vill läsa väl genomarbetad journalistik om människor, platser och skeenden långt från Trump towers. Därför slänger vi nu multijournalistiken över bord, skalar bort allt onödigt och specialiserar oss på fördjupande utrikesreportage i bokform.

Reportageserie i nytt format
Burundi inifrån »När folk väl har…« är första boken i reportageserien ”Inifrån”, som närmast kommer att följas upp av “Västsahara Inifrån”. Formatet är helt nytt för den svenska marknaden – en hybrid mellan den klassiska boken och det snabba nyhetsmagasinet med lika stort fokus på bild som på text, 240 sidor helt i färg.  Det kommer att vara djuplodande, men lättillgängligt – som en P3 dokumentär i tryckt form. Du hinner läsa böckerna på tåget mellan Göteborg och Stockholm.

I butik i maj
Burundi Inifrån: »När folk väl har…« kommer att finnas i butik i mitten av maj, recensionsdag 25 maj. För recensionsex eller mer info om förlaget, boken och författarna, ta kontakt med Johan Persson eller Anna Roxvall. Pressmaterial går att ladda ner här: Myteri-Burundi-press.

Kontakt
Johan Persson, förlagschef: 0736601123
Johan@myteriforlag.se
Anna Roxvall, förlagsredaktör: 0739063335
Anna@myteriforlag.se

Myteri Förlag AB
Org nr: 556966-8360
Nolhagsvägen 23 44297 Kode